Oxilock Treatment

Oxilock Plasma Reset

Oxilock Treatment

Oxilock Plasma Reset

 

Een behandeling met de Oxilock Plasma Reset verbeterd de gezondheid voor haar en hoofdhuid. Een natuurlijke ‘detox’ voor het haar waardoor het er weer gezond, glanzend en sterk uitziet.

Door verschillende factoren kunnen zware metalen zich in het haar en op de hoofdhuid vastzetten. Denk bijvoorbeeld aan siliconen, kalk, oxidanten, chloor en andere onzuiverheden voor het haar.

Na een Reset behandeling zijn al deze metalen verwijderd, is het haar volledig hersteld én het zorgt daarbij voor schoon haar om een behandeling te starten.
De Reset herstelt glans, volume, hanteerbaarheid én kracht van het haar. Daarbij zal het resultaat van behandelingen nog mooier uitpakken (als je bijvoorbeeld van bruin naar blond wilt) en de kwaliteit van chemische behandelingen wordt verlengd na een Reset behandeling. Keuze uit een lichte, medium en intensieve detox. Afhankelijk van het gewenste resultaat.

 

Oxilock plasma amazing:

Voor extreem beschadigd haar bieden wij de Oxilock Plasma Amazing behandeling aan. Een drievoudig herstelvermogen voor haar dat beschadigd is door chemische of andere agressieve behandelingen. Oxilock vermindert het afbreken van het haar en weet de haarvezels te herstellen.
De Oxilock Plasma Amazing kan op drie verschillende manieren worden toegepast, namelijk: als een detox en intensief herstellende behandeling, als een herstelbehandeling of tijdens een uitgroeibehandeling.
Dit is natuurlijk afhankelijk van het gewenste resultaat.

Olaplex

Met de producten van Olaplex herstel jij je haar van binnenuit. Haar is opgebouwd uit zwavelbruggen, die al worden gevormd in het haarzakje

Oxilock Treatment

Een behandeling met de Oxilock Plasma Reset verbetert de gezondheid voor haar en hoofdhuid. Een natuurlijke ‘detox’ voor het haar waardoor het er weer gezond, glanzend en sterk uitziet.

K18 Hair

K18 Hair verwerkt grensverleggende wetenschappelijke doorbraken in hun producten en is zeer geliefd bij haarstylisten door de hoogwaardige kwaliteit en resultaten. De K18 formule werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van alle ruim 1200 menselijke keratine-eiwitten.

Botox

Thermo Repair Botox
THERMO REPAIR BOTOX TOP UP is een “verjongingssensatie” voor het haar. Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar.

Keratine

Onze Keratine behandelingen Van Jean Paul Myné. Wat is de Keratin gold, verwachtingen?Een ideale, gladmakende, formaldehydevrije behandeling voor sterk krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar.

Hair Weaves

Natural Hair is gemaakt van 100% echt haar wat niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Iedereen denkt dat die volle, lange haren puur natuur zijn. En dat is precies wat iedereen graag wil!

Bruidjes

Iedereen heeft verschillende wensen maar wij zullen zeker de perfecte look voor jouw droombruiloft vinden. Haren Majesteit zal jullie laten stralen op de mooiste dag van je leven. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we na wat je wensen zijn voor deze bijzondere dag.