Olaplex

Olaplex behandeling

Olaplex

Wat is en doet Olaplex?

Met de producten van Olaplex herstel jij je haar van binnenuit. Haar is opgebouwd uit zwavelbruggen, die al worden gevormd in het haarzakje. Deze zwavelbruggen bepalen ook de structuur van je haar: of het krult, golft, stijl is etc. Als je jouw haar kleurt of hete styling tools gebruikt, verandert de scheikundige structuur van je haar, waardoor het brozer wordt. Je haar kan ook beschadigd raken door de invloeden van uv-straling, zout- en chloorwater of door het kammen van je haar. Olaplex herstelt de zwavelbruggen. Het resultaat is blijvend, zelfs als je stopt met het gebruiken van dit product!
Had je tot nu toe geen oplossing, behalve knippen dan, om jouw beschadigde haar weer gezond te maken? Misschien bieden de gepatenteerde producten van Olaplex uitkomst. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, DEA en aldehyden. Veel celeberties, zoals Kylie Jenner, Drew Barrymore & Kim Kardashian, zijn al fan en gingen jou voor. De producten zijn ook nog eens vegan en niet getest op dieren, what’s not to love?

Voor wie is Olaplex geschikt?

Olaplex is geschikt voor alle haartypes en haarlengtes. Je kunt het op twee manieren gebruiken:
Ter herstel van beschadigd haar: gebruik Olaplex als jouw haar beschadigd is door haarverf, permanenten of styling tools.
Ter bescherming van jouw haar tegen alledaagse invloeden: gebruik Olaplex als je jouw haar wilt beschermen of als je van plan bent om jouw haar te kleuren.

Onze behandelingen

Olaplex

Met de producten van Olaplex herstel jij je haar van binnenuit. Haar is opgebouwd uit zwavelbruggen, die al worden gevormd in het haarzakje

Oxilock Treatment

Een behandeling met de Oxilock Plasma Reset verbetert de gezondheid voor haar en hoofdhuid. Een natuurlijke ‘detox’ voor het haar waardoor het er weer gezond, glanzend en sterk uitziet.

K18 Hair

K18 Hair verwerkt grensverleggende wetenschappelijke doorbraken in hun producten en is zeer geliefd bij haarstylisten door de hoogwaardige kwaliteit en resultaten. De K18 formule werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van alle ruim 1200 menselijke keratine-eiwitten.

Botox

Thermo Repair Botox
THERMO REPAIR BOTOX TOP UP is een “verjongingssensatie” voor het haar. Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar.

Keratine

Onze Keratine behandelingen Van Jean Paul Myné. Wat is de Keratin gold, verwachtingen?Een ideale, gladmakende, formaldehydevrije behandeling voor sterk krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar.

Hair Weaves

Natural Hair is gemaakt van 100% echt haar wat niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Iedereen denkt dat die volle, lange haren puur natuur zijn. En dat is precies wat iedereen graag wil!

Bruidjes

Iedereen heeft verschillende wensen maar wij zullen zeker de perfecte look voor jouw droombruiloft vinden. Haren Majesteit zal jullie laten stralen op de mooiste dag van je leven. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we na wat je wensen zijn voor deze bijzondere dag.