Keratine

Keratine behandeling

Onze Keratine behandelingen Van Jean Paul Myné

Wat is de Keratin gold, verwachtingen?

Een ideale, gladmakende, formaldehydevrije behandeling voor sterk krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar. Een veilige en gezonde manier om het haar te ontkrullen. De Keratin Gold behandeling herstelt glans, vermindert volume en maakt het haar permanent stijl tot ruim een half jaar (mits de juiste producten gebruikt worden). Zelfs na veelvuldig wassen ziet het haar er stralend glanzend en gezond uit.
Tussen de 6/8 maanden is het slechts noodzakelijk om de uitgroei bij te werken.

Wat is de Keratin plus infinity, verwachtingen?

Een formaldehydevrije keratinebehandeling die het haar verzacht, disciplineert en herstelt. Afhankelijk van de wens van de klant wordt er een intens glad resultaat gegarandeerd.
Stijl haar tot zeven maanden, mits de juiste producten thuis worden gebruikt.
De Keratin Plus Infinity is multi-inzetbaar, beschadigd het haar niet én beschermt daarbij tegen

Keratin plus infinity ICE, wat is het?

Een formaldehydevrije keratinebehandeling dat stijl en pluisvrij haar tot 7 maanden garandeert. In de Keratin Plus Infinity ICE is violet toegevoegd om verkleuring tegen te gaan. Daarom is deze zeer geschikt voor blond, geblondeerd of wit haar!
Het resultaat is afhankelijk van de wens van de klant én de conditie van het haar.

Onze behandelingen

Olaplex

Met de producten van Olaplex herstel jij je haar van binnenuit. Haar is opgebouwd uit zwavelbruggen, die al worden gevormd in het haarzakje

Oxilock Treatment

Een behandeling met de Oxilock Plasma Reset verbetert de gezondheid voor haar en hoofdhuid. Een natuurlijke ‘detox’ voor het haar waardoor het er weer gezond, glanzend en sterk uitziet.

K18 Hair

K18 Hair verwerkt grensverleggende wetenschappelijke doorbraken in hun producten en is zeer geliefd bij haarstylisten door de hoogwaardige kwaliteit en resultaten. De K18 formule werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van alle ruim 1200 menselijke keratine-eiwitten.

Botox

Thermo Repair Botox
THERMO REPAIR BOTOX TOP UP is een “verjongingssensatie” voor het haar. Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar.

Keratine

Onze Keratine behandelingen Van Jean Paul Myné. Wat is de Keratin gold, verwachtingen?Een ideale, gladmakende, formaldehydevrije behandeling voor sterk krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar.

Hair Weaves

Natural Hair is gemaakt van 100% echt haar wat niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Iedereen denkt dat die volle, lange haren puur natuur zijn. En dat is precies wat iedereen graag wil!

Bruidjes

Iedereen heeft verschillende wensen maar wij zullen zeker de perfecte look voor jouw droombruiloft vinden. Haren Majesteit zal jullie laten stralen op de mooiste dag van je leven. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we na wat je wensen zijn voor deze bijzondere dag.