K18

Herstel je haar

K18

Herstel je haar

K18 Hair

K18 Hair verwerkt grensverleggende wetenschappelijke doorbraken in hun producten en is zeer geliefd bij haarstylisten door de hoogwaardige kwaliteit en resultaten.

De K18 formule werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van alle ruim 1200 menselijke keratine-eiwitten. Na maar liefst 10 jaar lang onderzoek ontdekte K18 een unieke reeks peptiden die het mogelijk maakt om haar dat beschadigd is door chemische behandelingen of thermische en mechanische styling weer terug te brengen in de originele, veerkrachtige staat. In slechts 4 minuten wordt de natuurlijke keratine structuur van het haar gerepareerd en is het haar weer als nieuw. K18 is het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratine ketens opnieuw te verbinden en aan te vullen die verbroken waren door bijvoorbeeld blonderen, kleuren of gebruik van stylingtools. Het resultaat is binnen no-time zacht, glad en sterk haar met veerkracht dat weer als nieuw aanvoelt.

De producten van K18 Hair zijn niet alleen fijn voor je haar maar ook voor de wereld, ze zijn namelijk vegan en cruelty-free.

Het product van K18 Hair

Het herstellende masker van K18 Hair is geschikt voor elk haartype van elke generatie. Dit product is makkelijk in gebruik en bevat een reeks peptiden die het haar tot diep herstelt. Het leave-in masker maakt het haar weer sterk en herstelt schade. Daarnaast behoudt het niet alleen de haarkleur maar verlengt het masker deze zelfs. Voordelen van het K18 Hair Leave-in Molecular Repair Mask zijn:

  • Geschikt voor alle haartypes en generaties
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Vegan en cruelty-free
  • Behoudt en verlengt de haarkleur

Olaplex

Met de producten van Olaplex herstel jij je haar van binnenuit. Haar is opgebouwd uit zwavelbruggen, die al worden gevormd in het haarzakje

Oxilock Treatment

Een behandeling met de Oxilock Plasma Reset verbetert de gezondheid voor haar en hoofdhuid. Een natuurlijke ‘detox’ voor het haar waardoor het er weer gezond, glanzend en sterk uitziet.

K18 Hair

K18 Hair verwerkt grensverleggende wetenschappelijke doorbraken in hun producten en is zeer geliefd bij haarstylisten door de hoogwaardige kwaliteit en resultaten. De K18 formule werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van alle ruim 1200 menselijke keratine-eiwitten.

Botox

Thermo Repair Botox
THERMO REPAIR BOTOX TOP UP is een “verjongingssensatie” voor het haar. Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar.

Keratine

Onze Keratine behandelingen Van Jean Paul Myné. Wat is de Keratin gold, verwachtingen?Een ideale, gladmakende, formaldehydevrije behandeling voor sterk krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar.

Hair Weaves

Natural Hair is gemaakt van 100% echt haar wat niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Iedereen denkt dat die volle, lange haren puur natuur zijn. En dat is precies wat iedereen graag wil!

Bruidjes

Iedereen heeft verschillende wensen maar wij zullen zeker de perfecte look voor jouw droombruiloft vinden. Haren Majesteit zal jullie laten stralen op de mooiste dag van je leven. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we na wat je wensen zijn voor deze bijzondere dag.